Contact Maastricht

Maastricht is de hoofdstad van Limburg met ruim 120.000 inwoners en ligt vlakbij Duitsland en België. Zeer internationaal (Verdrag van Maastricht) georiënteerd, een studentenstad (Maastricht University) en erg geliefd bij toeristen. Maar Maastricht heeft ook meer armoede dan gemiddeld in Nederland: 13,7% huishoudens moeten rondkomen van 110% van het sociaal minimum (Nederland 11,7%). Het aantal huishoudens dat langer dan drie jaar in armoede leeft in Maastricht is 4% tegenover een landelijk gemiddelde van 2,6%.

Een op de drie Maastrichtse huishoudens heeft enige vorm van sociale problemen; Maastrichtenaren hebben een gemiddeld inkomen van 20.900 euro, daarmee stond de stad in 2014 op plaats 401 van de 408 Nederlandse gemeenten. Deze cijfers maken indruk en daarom gaan wij ook in Maastricht met het Quiet Community principe aan de slag. De Stichting Quiet Community Maastricht heeft een ANBI-status

Ons team bestaat uit vrijwilligers, bestuur en de projectleiders, Kees Smit en Peter Paul Muijres. Zij zijn aanspreekpunt voor alle zaken rondom Quiet Community Maastricht en te bereiken via maastricht@quiet.nl.

Het bestuur van de Quiet Community Maastricht wordt gevormd door Bert Vrolijk (voorzitter), Wil van Aubel (secretaris), Jos de Bruyn (penningmeester) en twee leden (Marcel Vermeulen en Rino Soeters).

Smoelenboek

Iris de Graaf

vrijwilliger

Carola Stirler

vrijwilliger

Jolanda Bruls

vrijwilliger

Jeroen Claessens

vrijwilliger

Peter Paul Muijres

projectleider
peterpaul@quiet.nl

Kees Smit

projectleider
06-11511866
kees@quiet.nl

Wil van Aubel

secretaris QCM
wil@quiet.nl

Bert Vrolijk

voorzitter QCM
bert@quiet.nl

Marcel Vermeulen

bestuurslid QCM
marcel@quiet.nl

Jos de Bruyn

penningmeester QCM
jos@quiet.nl

Rino Soeters

bestuurslid QCM
rino@quiet.nl