Doe mee!

Een Quiet Community, daaraan leveren financiers, sponsors en supporters allen hun bijdragen. En de members niet te vergeten; velen van hen dragen actief bij als vrijwilliger. Financiers zorgen ervoor dat een Quiet Community een kantoor en een beperkt aantal medewerkers kan betalen. Lokale sponsors – bedrijven en organisaties – stellen regelmatig belangeloos een gratis product, dienst of verwennerij ter beschikking van de Quiet-members. Als privépersoon kun je supporter van Quiet Community worden door je tijd en/of vaardigheden in te brengen. Of door simpelweg geld te doneren.

Ik wil helpen

Wil je een Quiet-gezin verwennen in je restaurant of lunchroom, eens per maand of zelfs vaker? Geweldig, zeer welkom! Net als een gratis juridisch advies, yogales, knipbeurt, wellnessbeleving, taalles, pedicuresessie, fietsreparatie, theaterkaartje… kortom, alles wat armoede voor onze members iets draaglijker maakt. Klik op de stad waar jij wilt bijdragen.

Ik wil member worden

Hoe je member kunt worden, dat kan per Quiet Community verschillen. In Tilburg mag bijvoorbeeld iedereen die bij de Voedselbank ingeschreven staat lid worden, en komen inmiddels ook andere groepen in aanmerking. De doelstelling is om zoveel mogelijk mensen in armoedesituaties te helpen. Klik op de stad waar je woont om je in te schrijven.

Zij gingen je voor!

Doneer

De Stichting Quiet 500 is een zogeheten ANBI, waardoor giften aftrekbaar zijn voor de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Om daarvoor in aanmerking te komen, kun je het beste eerst contact opnemen via deze link. Geen interesse in die aftrek? Dan mag je je je bijdrage meteen overmaken op rekening NL19 RABO 0117 3698 10 van Stichting Quiet 500.

Wil je sponsor of supporter worden? Neem contact op!

Esther Croes

esther@quiet.nl
Boomstraat 131
5038 GP Tilburg