Nu we door de coronacrisis noodgedwongen minder aanbiedingen kunnen rondsturen, zijn we extra blij met donaties van mensen en bedrijven. Die zetten we bij Quiet Community graag om in producten of diensten waar onze members behoefte aan hebben.

Vrijetijdsschoenen bijvoorbeeld. Voor veel van onze members een luxe die niet binnen het budget past. En dat terwijl beweging, zeker nu, zo belangrijk is om de gezondheid op peil te houden. Een prima bestemming derhalve voor een schenking die we onlangs ontvingen.

Volgende vraag: hoe kunnen we met dit bedrag zovéél mógelijk members een plezier doen? Daarbij schoot Perry Sport Aabe Fabriek ons ruimhartig te hulp. In samenspraak met hun hoofdkantoor zorgden zij voor zulke mooie voorwaarden dat wij binnenkort maar liefst 120 paar toffe vrijetijdsschoenen via ons platform kunnen verdelen. Hulde aan allen die dit mogelijk hebben gemaakt!

Bij de foto: Esther Croes en Wesley Nooijens (tweede van rechts) van het Quiet-sponsorteam zijn blij met de hulp van Perry Sport AaBe Fabriek. Dennis van Spreeuwel, Tim Louwers en Onur Karavin (van links naar rechts) zetten het gebaar kracht bij.