Download nu de Quiet-app

Alleen voor members!

Quiet-app en uitleg
voor members

Op 15 mei is de Quiet-app gelanceerd. De app is te downloaden in de Play Store en de App Store.
In de nieuwe Quiet-app ontvang je jouw aanbiedingen en kun je deze accepteren of afwijzen. Ook kun je jouw geaccepteerde aanbiedingen inzien en via de app verzilveren op locatie van de sponsor.

Je kunt alleen gebruikmaken van de app met het e-mailadres waarmee je staat geregistreerd bij Quiet. Let op: alleen als je al daadwerkelijk Quiet-member bent kun je een account aanmaken! Je kunt een account aanmaken door de app te openen en onderaan op “klik hier” te klikken. Je ontvangt dan een e-mail zodat je een wachtwoord kunt aanmaken. Vervolgens kun je inloggen en gebruikmaken van jouw eigen Quiet-app!

Op deze pagina vind je instructies voor het gebruiken van de app, waaronder een instructiefilmpje voor het verzilveren van aanbiedingen. In de toekomst volgen er nieuwe updates van de app, waar we je op deze pagina van op de hoogte zullen houden. Klik op de button hieronder als je nog vragen hebt. Quiet neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Instructiefilm members voor het verzilveren van aanbiedingen

Zo ontvang & verzilver
jij jouw coupons

Download nu de Quiet-app!

Uitleg
voor sponsors

Quiet waardeert het enorm dat je zo betrokken bent bij Quiet Community. Om het jou als sponsor makkelijker te maken heeft Quiet een aantal ontwikkelingen doorgevoerd die impact hebben op de manier hoe aanbiedingen worden geaccepteerd en verzilverd. Op deze pagina vind je meer informatie, waaronder een instructiefilmpje over deze nieuwe werkwijze. Klik op de button hieronder als je vragen hebt. Quiet neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Instructiefilm sponsors

Zo verzilveren members
jouw aanbieding

Winkelmandje