Voor de tweede keer zijn we verrast door een prachtige donatie van Stichting Star, het bestuur van goede doelen afdeling van studentenvereniging Albertus Magnus (https://stichtingstar.nl/) Student bedrijfskunde Merel Troost kwam gezellig langs op de thee om ons op anderhalve meter het bedrag van 2000 euro aan te reiken. Met vele extra betaalde, niet gedronken, biertjes bij elkaar verdiend voor het goede doel. Dat is toch geweldig! De studenten brachten later ook 4 hele grote fijne zitzakken langs. Die kunnen we ter quiet ontspanning natuurlijk goed gebruiken.

 

Nu door corona meerdere aanbiedingen helaas minder zijn geworden, zoeken we ook andere manieren om de armoede te kunnen verzachten. We zijn daarom extra blij met donaties. Hier kunnen we bijvoorbeeld mooie, nuttige, gezonde, helpende, ondersteunende, vrolijke cadeaus voor onze members mee aanschaffen.

Omdat onze inloop (nog) niet open kan nodigen we sinds een aantal maanden onze members uit voor 1 op 1 afspraken. Voor een luisterend oor, advies, kleine workshop of een ontspanningsaanbod in ons gezellige pand. We geven dan, ook als coronasteun, de members iets moois mee naar huis: een leuk cadeau, nuttige kledingbonnen, bonnen voor het theater of de film, een goed gevulde tas, een sportieve hoelahoep, sieraden van Marjo Jans, een nieuw matras, een borrelpakket of wat er verder voor moois wordt aangeboden door sponsoren.

De donatie van Stichting Star geeft ons nu de mogelijkheid om voor onze members heel veel gezonde, biologische sap en fruitpakketten aan te schaffen bij fruitteeltbedrijf Oudebosch in Niehove. Die ons ook nog es een hele fijne korting geeft!

Super veel dank studenten Albertus Magnus!

Zie ook: https://quiet.nl/studenten-albertus-magnus-steunen-quiet-groningen/