In het sponsorbestand van Quiet zitten ook coaches die mensen helpen om zich verder te ontwikkelen. Zoals Ataraxia-Advies, gevestigd op een markante boot in de Piushaven. Onlangs maakte een member die in een moeilijke fase zit gebruik van hun aanbieding: een gratis loopbaanadvies plus coachingsgesprek. Zijn reactie maakt duidelijk hoe complex het leven kan zijn, en hoe fijn het dan is om gehoord te worden.
“Het traject met Ataraxia heb ik niet helemaal kunnen afmaken. Ik zou contact met hen opnemen als het beter met me ging. Maar inmiddels is door de arbeidsdeskundige vastgesteld dat een werkhervatting voor mij niet meer is weggelegd, gezien lichamelijke en psychische klachten. Toch ben ik enorm blij van deze aanbieding geworden. Ik heb een erg goed eerste gesprek bij Ataraxia gehad. Miranda kan goed structureren en sparren. Het gaf een fijn gevoel om gehoord te worden in een erg onzekere periode met een stapeling van problemen. Dank daarvoor! Ik richt me nu op zinvolle besteding van mijn dagen met vrijwilligerswerk.”