‘Bourgondisch’ wordt gebruikt om aan te geven dat er genoten wordt van het leven. En genoten werd er op zaterdag 15 september 2018 tijdens Bourgondisch ’s-Hertogenbosch!

Ruim 150 members mochten meegenieten van ieder drie gerechten met een drankje bij één van de Bossche restaurants die zichzelf dit weekend presenteerden tijdens het culinaire festival op de Parade. Het is geweldig om jezelf, zonder je zorgen te hoeven maken over de kosten, een middag over te geven aan lekkere gerechten, goed gezelschap en een warme sfeer! Voor Quiet members een buitenkans, die normaal gesproken vaak onbereikbaar is.

De eerste gasten verzamelden zich bij Quiet in de Triniteitstraat, waar het gespannen Quiet team de vouchers overhandigden. Al snel bleek dat deze spanning geheel onterecht was, want de zeer enthousiaste groep members hadden allemaal zin in een gezellige, zonnige middag. Eenmaal op ‘Bourgondisch’ werden de meesten even overvallen door keuzestress; zóveel restaurants en zóveel lekkers! Maar al snel wist iedereen zijn weg te vinden en schoof aan voor een heerlijk en mooi opgemaakt gerecht bij een restaurant naar keuze. Overal om je heen zag je mensen genieten, wat een prachtige dag!

Wij hebben heerlijk gegeten, maar vooral vonden we het fijn dat we een keer, net als andere mensen, ergens bij hoorden omdat ook wij ergens mochten zitten en iets lekkers mochten eten.

Dit geluksmoment is aangeboden door één van de sponsoren van Bourgondisch ’s-Hertogenbosch. Er zijn inmiddels ruim 300 members (huishoudens) aangesloten bij Quiet Den Bosch. Alle members hadden de gelegenheid zich aan te melden om deel te nemen aan dit culinaire aanbod. Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op via denbosch@quiet.nl.