Met het oog op eenieders gezondheid en uit solidariteit met onze sponsors, hebben we maandagavond 16 maart onderstaand bericht verstuurd naar onze members. In het kort: voorlopig geen bezoek of inloopochtend aan de Hoflaan 23 en ook geen aanbiedingen via het Quiet-platform. We weten natuurlijk nog niet hoe lang dit zo zal blijven, maar werken intussen hard door aan de armoedeverzachting en versterking in Tilburg. 

Beste Quiet-member,

Zoals je ongetwijfeld hebt gehoord zijn de maatregelen ten gevolge van het coronavirus uitgebreid en verlengd tot en met 6 april. Eerder lieten we je al weten dat er op dinsdag 17, 24 en 31 maart geen inloopochtend zal zijn.

Inmiddels hebben we bij Quiet Community uit voorzorg onze vrijwilligers vrij-af gegeven, waardoor we met een klein team aan het werk zijn. Ook zijn er door de regering extra maatregelen afgekondigd om de verspreiding van het coronavirus te beperken.

Voorlopig is Quiet ‘dicht’

Het is een simpele optelsom: alles bij elkaar lijkt het ons nu beter om members niet meer te vragen naar het Quiet-pand te komen. Dat betekent dat je vanaf nu tot en met 6 april niet meer terecht kunt aan de Hoflaan 23 om bonnen, coupons of informatie te halen.

Met de mensen die nog grote producten (onder andere matrassen en kledingpakketten) zouden ophalen, zullen we afspraken maken over een eventuele overdracht.

Even geen nieuwe aanbiedingen

Je zult begrijpen dat het ook voor onze sponsors een ingrijpende tijd is. Velen hebben hun deuren moeten sluiten, met alle gevolgen van dien. Veel van de aanbiedingen die we normaal gesproken via de e-mail of de Quiet-app naar de members sturen kunnen op dit moment helaas niet meteen leiden tot geluksmomenten.

We willen onze sponsors op dit moment niet belasten met ‘Quiet-zaken’ zoals nieuwe afspraken over de geldigheid van bonnen of vragen van onze members. Zoals zij solidair zijn met onze members, willen wij nu solidair met hen zijn.

Daarom hebben we besloten om het versturen van aanbiedingen voorlopig stil te leggen. Mocht je onverhoopt nog moeten reageren op aanbiedingen, klik dan steeds op WEIGEREN. Op deze manier voorkomen we teleurstellingen en houden we de sponsors uit de wind.

Betere tijden

Intussen zitten wij uiteraard niet stil. Ook nu werken we ‘achter de schermen’ hard door om de armoedeverzachting en versterking in Tilburg flink aan de gang te houden. We zijn ervan overtuigd dat we – als dit eenmaal voorbij is – samen met onze vrijwilligers, onze sponsors en al die members nog vele mooie stappen gaan zetten. En veel geluksmomenten gaan beleven.

Warme groeten van het team van Quiet Community

P.S. Pas goed op jezelf en anderen, hè!