De maatregelen rondom het coronavirus die landelijk zijn afgekondigd hebben grote gevolgen. Het is voor iedereen een ingrijpende tijd, ook voor Quiet-members, onze gewaardeerde sponsoren, vrijwilligers en Quiet-medewerkers zelf.

Veel van onze sponsoren, waaronder lokale horeca-ondernemers, kappers, theaters, bioscopen etc., hebben tijdelijk hun deuren moeten sluiten. Zoals zij altijd solidair zijn met onze members, willen wij nu solidair zijn met hen. Daarom is het digitale Quiet-platform dat voor snelle, eerlijke en efficiënte verdeling van aanbiedingen zorgt tijdelijk stilgelegd. Er zullen geen nieuwe aanbiedingen via de app of het platform worden verspreid. Op deze manier voorkomen we teleurstellingen voor Quiet-members en houden we de sponsoren uit de wind.

Quiet vertelt over armoede, verzacht armoedesituaties en versterkt de mensen die erin leven. Hier gaan we onverminderd en zo goed als mogelijk mee door. Uiteraard blijven de 10 Quiet Community’s bereikbaar per telefoon en mail. Ook Quiet Nederland staat voor je klaar. Heb je vragen? Neem zeker contact met ons op!