Zoals jullie allemaal vast gehoord hebben zijn de maatregelen ten gevolge van het Coronavirus verlengd tot en met 6 april. De horeca is gesloten, musea zijn dicht, veel winkels sluiten ook hun deuren. Tot onze grote spijt zijn we daarom genoodzaakt om ook de aanbiedingen voor members voorlopig te pauzeren.

Dit betekent dat je voorlopig geen nieuwe aanbiedingen ontvangt. Als je nog een openstaande aanbieding hebt, klik dan op ‘weigeren’. Alle al geaccepteerde aanbiedingen zullen in principe blijven staan, maar daarover zullen nieuwe afspraken gemaakt moeten worden met onze sponsors zodra daar ruimte voor is. We willen ze daar nu, in deze moeilijke tijd, nog niet mee lastig vallen.

Ook zijn we in ieder geval tot 6 april niet aanwezig bij onze vaste inschrijfpunten om nieuwe members in te schrijven. Dat geldt voor al onze inschrijflocaties: Voedselbank Meijhorst, Voedselbank Oud-West, de Vincentiusvereniging en Huis van Compassie.

We doen ons uiterste best om in de loop van enkele maanden met volle kracht én leuke aanbiedingen bij jullie terug te komen. En natuurlijk houden we jullie in de tussentijd zo goed mogelijk op de hoogte. Wanneer je vragen hebt kun je bellen naar 06-38973005 of mailen naar nijmegen@quiet.nl. Wanneer we de telefoon niet beantwoorden, laat een bericht achter, dan bellen we je terug. In de tussentijd wensen we iedereen veel kracht en sterkte. Zorg goed voor jezelf en elkaar.