Veel van onze sponsors krijgen harde klappen door de coronacrisis. Maandagavond 16 maart hebben we ze onderstaand hartje onder de riem gestuurd.

Beste Quiet-sponsors,

Jullie helpen onze members in tijden van nood; nu is het ónze beurt om mee te leven met jullie. De coronacrisis is een hard gelag voor velen, en we kunnen met z’n allen niet anders dan duimen (draaien) en hopen dat de gevolgen voor ieders gezondheid en portemonnee zo klein mogelijk blijven.

Ook bij Quiet Community is de situatie anders dan vorige week. We hebben onze (fanatieke!) member-vrijwilligers vrij-af gegeven om hen te beschermen tegen verspreiding van het virus.

Uiteraard zullen we er met ons compacte team alles aan doen om de lokale solidariteit in deze nare tijd op peil te houden. Die is voor ons tweerichtingsverkeer: je contactpersoon is paraat ingeval je vragen of suggesties hebt over de lopende zaken.

En: om jullie te ontlasten en onze members niet op het verkeerde spoor te zetten, hebben we besloten om het versturen van aanbiedingen naar onze members via ons digitaal platform tot nader order stil te leggen. Zo willen we voorkomen dat jullie nu energie hoeven te steken in ‘Quiet-zaken’.

We hopen van harte dat het jullie lukt om alle uitdagingen het hoofd te bieden.

Hartelijke groeten van het sponsorteam van Quiet Community Tilburg,

Esther Croes, esther@quiet.nl
Yvette ten Brink, yvette@quiet.nl
Wesley Nooijens, wesley@quiet.nl