Donderdag, de Quiet Actieweek nadert zijn einde.  De media-aandacht bereikte zijn hoogtepunt rond Wereldarmoededag, nu ligt de focus op de persoonlijke verhalen en de bijzondere reacties en aanbiedingen van supporters. Een kleine greep uit de highlights.

* Even terug naar de woensdagavond: het programma Avondgasten van de Limburgse zender L1 zond een flink fragment van onze campagnevideo uit ter introductie van een sterk item over stille armoede. Die, zo bleek eens te meer, echt iederéén kan overkomen.

* Wat stille armoede met iemand doet komt toch het best naar voren in de persoonlijke verhalen. Een goed voorbeeld is het verhaal van de Tilburgse Quiet-vrijwilliger Nicole, die ondanks een aantal tegenslagen het beste uit zichzelf haalt. Fijn leeswerk!

* Nog zo’n motiverend verhaal: member Laura vertelt hoe ze vol overtuiging haar talenten en energie inzet om collega-members een plezier te doen.

* Heel veel mensen bieden ons hun hulp aan via het ik wil meehelpen-formulier op ikdeelquiet.nl. Vandaag verscheen een mini-bloemlezing. Uiteraard kun je nog steeds reageren. Na onze actieweek gaan we al die reacties inventariseren en beantwoorden. We kijken ernaar uit!