FOTO: HANS VAN DONGEN

Het wordt met de dag moeilijker om een verantwoorde selectie te maken uit de highlights van de Quiet Actieweek. Woensdag 18 oktober bracht ons onder andere:

* Een nagekomen filmpje van de volstrekt probleemloze vliegende start (…) van de Quiet Actieweek, afgelopen maandag. Met heel veel Logistic Force kwam het alsnog goed.

* Gisteravond laat een impressie van de aftrap van Quiet Community Den Bosch in Hart van Nederland.

* Omroep Tilburg bracht vandaag een impressie van het inloopfeest van afgelopen dinsdag.

* Ook in Groningen veel aandacht voor de nieuwe Quiet Community aldaar. Boegbeeld Marjan Moesker vatte haar gloedvolle betoog nog eens samen voor OOG TV en ook in Dagblad van het Noorden was er ruim aandacht.

* Over naar Maastricht. De geslaagde kick-off in Theater aan het Vrijthof werd uitgebreid belicht door De Limburger, die eerder al een mooi achtergrondartikel bracht.

* In Stadsnieuws pakt Quiet Tilburg uit met een heuse spread om al die 330 betrokken sponsors te bedanken. Nu maar hopen dat we niemand vergeten zijn…

* Zelf schrijven kunnen we ook bij Quiet. Lees maar eens het hartverwarmende verhaal van Tilburgse member Miranda, opgetekend door Nick J. Swarth.

* Nog eentje dan, om het af te leren: het verhaal van ervaringsdeskundige Ivan Otten, die zich als budgetcoach gaat inzetten voor Quiet-members in Tilburg.

Nog niet genoeg gelezen over Quiet? Scroll dan gerust eindeloos op ikdeelquiet.nl.