Vrijdag 25 augustus was het dan zover: de ReShare Store in de Willem II-straat werd officieel geopend. Zoals je in dit artikel in Brabants Dagblad kunt lezen is dit een kringloopwinkel 2.0: hip en eigentijds. Zoals bekend ontfermt de achterliggende organisatie, het Leger des Heils, zich vol overgave over de minderbedeelden in de maatschappij. En dat leidt in dit geval tot zeer aantrekkelijke (lees: lage) prijzen voor de her te gebruiken kleding en spullen.

Een van de eerste wapenfeiten van de enthousiaste filiaalmanager Sara Pols past dan ook uitstekend binnen de filosofie van het Leger des Heils. Mede dankzij bemiddeling van Rachel Borghaerts van de RIBW kreeg Quiet Community een schenking van maar liefst 5.000 euro in waardebonnen. En indachtig ons motto ‘halen, brengen, delen’ splitsten wij dat bedrag uiteraard op in 500 partjes. Dat betekent dat 500 Quiet-members een waardebon van 10 euro voor de ReShare Store krijgen. Zoals je op de foto hieronder kunt zien werd ook het ‘brengen’ meteen in de praktijk gebracht: namens Quiet showden (v.l.n.r.) Miranda, Peggy en Angela op de catwalk topstukken uit de ReShare-collectie. Gaat die zien aan de Willem II-straat 51-53!

Bij de foto boven: Filiaalmanager Sara Pols overhandigt de waardecheque aan Quiets Yvette ten Brink. Links Errol van de Werdt, directeur van Het Textielmuseum, die de openingshandeling verrichtte.