Op donderdagavond 16 april won Quiet Community de Nationale Vrijwilligersprijs. Vrijwilliger Dina de Bruijn, actief in ons belteam, vertelt over haar gevoel bij onze community én De Prijs. 

Hoe is het om vrijwilliger te zijn?

“Quiet Community Tilburg voelt als een warm bad. Alle vaste medewerkers zijn heel dankbaar voor wat wij als vrijwilligers doen en we krijgen veel waardering. Quiet Tilburg doet er alles aan om een veilige plek te creëren voor members én vrijwilligers. Het voelt heel fijn om daar een klein onderdeel van te zijn. Hoe ik bij Quiet terecht ben gekomen? Ik was na een revalidatietraject op zoek naar vrijwilligerswerk. Al zoekend op internet kwam ik bij Quiet terecht en ik dacht meteen: hier wil ik bijhoren! Ik ben zelf geen member, maar ik weet wel uit ervaring hoe het is om het financieel zwaar te hebben, dus het sprak me direct aan. We zijn nu bijna negen maanden verder en ik werk met heel veel plezier bij het belteam.”

Hoe vind je het dat jullie gewonnen hebben?

“Super leuk! We hebben met een ploegje live meegekeken, los van elkaar natuurlijk. Toen het bekend werd gemaakt barstte het los op WhatsApp… de felicitaties stroomden binnen. Het is jammer dat het geen fysieke uitreiking kon zijn, maar desalniettemin is de vreugde er niet minder om. Hopelijk kunnen we elkaar snel feliciteren en een paar dikke kussen geven!”