Net als Quiet wil Horeca Piushaven Tilburg een beetje mooier & warmer maken. Dat gaan de gezamenlijke horecaondernemers tijdens een bijzonder evenement op zondagmiddag 30 december in de praktijk brengen: Piushaven Gloeit!

Om 16.00 uur is iedereen welkom aan de Piushaven om samen 2018 uit te luiden met glühwein, warme chocolademelk, Schrobbelèr, oliebollen en vooral veel gezelligheid & menselijke warmte. Die kun je als bezoeker ook verspreiden door ter plekke een biologisch afbreekbare waterlantaarn met wenskaartje te kopen voor €5. Zodra het donker is, is het tijd voor het hoogtepunt: de Piushaven wordt door de tewaterlating van al die lantaarns omgetoverd in een zee van licht met honderden wensen voor iedereen die jullie een warm hart toedragen.

Een mooie actie, die ook nog een prachtig vervolg krijgt. De opbrengst van de verkoop van deze lantaarns doneert Horeca Piushaven namelijk grotendeels aan Quiet Community Tilburg! Ook Max van Zon, de 10-jarige die altijd de Piushaven schoon houdt, mag rekenen op steun van Horeca Piushaven. Hij zal ervoor zorgen dat alle waterlantaarns weer uit het water worden gehaald.

Heb jij een bijzondere wens voor jezelf, een familielid of vriend? Of gewoon zin in een winterse middag vol warmte? Kom dan zondag 30 december naar de Piushaven. Horeca Piushaven zorgt dat de glühwein en chocolademelk ter hoogte van Heaven’s Kitchen warm voor je klaarstaan!