Het was de laatste paar maanden een stuk minder ‘druk’ op het kantoor aan de Boomstraat. De reden? Lisa Mulder, normaal gesproken the life of the party bij Quiet Community, werd volledig geabsorbeerd door een gnoe.

Dat moeten we uitleggen. We hebben het hier over het project GNOE, dat onze product owner in samenspraak met internetpartner Freshheads in gang had gezet. Gnoes staan bekend om hun massale migratie, en die hoopte Lisa ook te bewerkstelligen met de introductie van de… Quiet-app. Deze nieuwigheid biedt diverse voordelen. “Aan de ene kant willen we onze sponsors meer gemak bieden in de contacten met Quiet én met de members die van hun gratis aanbiedingen gebruikmaken. Maar ook voor onszelf is het een stap vooruit, we krijgen zo meer inzicht in wat wél en wat juist niet werkt in het hele proces van vraag en aanbod op ons digitale platform. En niet in de laatste plaats: we hebben nu veel meer mogelijkheden om interactief te zijn met de members.”

Uitgebreide uitleg

Op dinsdag 15 mei was het zover: de app werd officieel losgelaten op de gnoes – de members die willen ‘migreren’ naar de app. Op de inloopochtend kregen de aanwezigen meteen een uitgebreide uitleg hoe zij optimaal gebruik kunnen maken van de app. Er moesten ook mensen gerustgesteld worden. Lisa Mulder lacht: “Natuurlijk blijft het mogelijk om zonder smartphone volwaardig het platform te gebruiken. Maar dit is voor ons sowieso weer een stap vooruit in de service aan sponsors en members.”

Kijk het filmpje!

De eerste uren na de lancering waren ronduit spannend: zou alles werken zoals gedacht? Al gauw sprongen de lichten op groen en konden de eerste matches via de app worden gemaakt. Die werden met gejuich begroet. Lisa Mulder: “We hebben een instructiefilmpje gemaakt waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je de app kunt downloaden en gebruiken!” Quiet-members die desondanks vragen hebben over de Quiet-app kunnen die stellen via tilburg@quiet.nl, of tussen 10.00 en 12.00 uur bellen naar 013-7820102.