We prijzen ons bij Quiet Community gelukkig met de hartverwarmende steun die we uit alle lagen van de Tilburgse bevolking krijgen. Een mooi voorbeeld is de onlangs ontvangen donatie van Tilburg University. De medewerkers konden ervoor kiezen om hun eindejaarscadeau om te zetten in een donatie aan een goed doel. Het leverde onze Community € 1.530 op, bijna twee keer zoveel als vorig jaar. Geweldig!

Geen rally, maar…

Iets minder geweldig was het besluit dat de Kiwanis Club Tilburg onlangs moest slikken: de 11e Kiwanis Rally, die voorzien was op zaterdag 16 mei, moest helaas verplaatst worden naar 2021. Ook voor onze community was dit ogenschijnlijk een tegenvaller, want de Kiwanis hadden ons wederom als begunstigd goed doel aangemerkt. Vorig jaar leverde dat een duizelingwekkende cheque op (zie foto) op, die we met hulp van de Kiwanis omzetten in laptops, smartphones en fietsen voor zoveel mogelijk Quiet-kids.

Maar de Kiwanis zouden de Kiwanis niet zijn, als ze niet een positieve draai aan deze tegenslag zouden geven. Want wat lezen we op hun site: Onze grootste uitdaging nu is om toch zoveel mogelijk Zetjes te werven, zodat we wel gewoon een lekker bedrag aan Quiet Tilburg kunnen overmaken op 16 mei. Juist nu. Geeft u ons een Zetje?

Zo’n Zetje, dat staat voor een schenking van €50. We zagen dat er door de deelnemers, hoe teleurgesteld ook, in korte tijd al meer dan 100 Zetjes zijn gegeven. Wat een fijn staaltje solidariteit weer!