Quiet-member Diny, zelf ook zeer actief als lid van het Quiet-belteam, voelde zich zeer welkom bij onze sponsor Aukje Stelt Fotografie:

“In 2007 werd ik getroffen door een herseninfarct. Ik werd 100% afgekeurd en kwam in de IVA terecht met een aanvulling van de bijstand. Via de wijkwinkel kwam ik bij Quiet terecht. Als member krijg je hier aanbiedingen voor leuke dingen, zoals een fotoshoot door Aukje Stelt, bijvoorbeeld. Wat een geluk dat juist ik dit aanbod kreeg! Een mooie foto van mezelf, dat wilde ik altijd al. 

Inmiddels is de shoot achter de rug en ben ik in het bezit van meerdere, prachtige foto’s. Nu ik dit schrijf, krijg ik weer zo’n geluksmomentje, ik glunder van oor tot oor!

Aukje wil ik nogmaals bedanken: Je hebt fantastische foto’s gemaakt en bent een geweldig lieve vrouw. En Quiet, bedankt voor deze mooie kans!”

Wil jij ook een fijne ervaring met een Quiet-aanbod op deze manier delen? Stuur dan tekst + foto(‘s) naar yvette.hurkens@quiet.nl.