Quiet Groningen is ontzettend dankbaar voor de vele donaties die we ook dit jaar ontvingen. We hebben er in deze maand met feestdagen goed gebruik van kunnen maken.

       

Zoals bijvoorbeeld van de donatie van Openbare Basisschool Ter Borch in Eelderwolde die we eerder dit jaar ontvingen. Kinderen van deze school maakten mooie tekeningen die afgedrukt werden op allerlei producten zoals koffiemokken. De producten werden vervolgens in een webshop verkocht voor het goede doel. Dit leverde Quiet Groningen een geweldig bedrag van 2730 euro op. We ontvingen de donatie op het schoolplein met de klassen erbij. Er waren veel kinderen aanwezig die geïnteresseerd waren in het armoede thema en daar vragen over stelden. Ontroerend.

Zie ook dit leuke  Filmpje

GasTerra

En vorige week kwam er bericht van gashandelsbedrijf GasTerra. Zij hadden hun medewerkers gevraagd wie zij graag zouden steunen als goed doel. Quiet Groningen kwam uit de bus! We ontvingen een donatie van maar liefst 4000 euro.

Sponsor steunen

We kunnen donaties nu ook op een dubbele manier inzetten. Veel van onze sponsoren in de horeca hebben het vanwege corona erg moeilijk. Het voelt goed dat we nu andersom ook iets voor hen kunnen doen. Zo hebben we 100 pizzabonnen bij een van onze sponsors aangeschaft die we ondertussen hebben uitgegeven aan de members.