Gezellig samenzijn is heel belangrijk in de Spaanse samenleving. De Spaanse Foodbar en Shop Doncurado in Tilburg, draagt dat graag uit. Bovendien laten ze Quiet-Members meegenieten van heerlijk eten en drinken.Bij Doncurado aan de Piushaven dompel je jezelf onder in Spaanse sferen. Goed eten, goede producten, gezelligheid, passie en liefde staan centraal. In combinatie met een heerlijke ‘vino’ of ‘cerveza’ natuurlijk. En iedere laatste zondag van de maand is het tijd voor de pintxos middag: kleine broodjes om van te smikkelen.

Speciaal voor Quiet Members biedt Doncurado 1 keer per maand (op dinsdag, woensdag of donderdag) voor vier personen vier heerlijke Iberico Burgers. Ook 1 keer per maand organiseert Doncurado een lunchactie voor twee personen (van donderdag tot en met zondag, met uitzondering van de laatste zondag van de maand). In de zomer staan er bovendien vier gezellig tapasvaarten gepland, per vaart zijn er twee plekken beschikbaar. 

Wil jij genieten in Spaanse sferen? Stuur een mailtje naar info@quiet-archief.nl; dan regelen wij dit voor je.

Trouwens… Doncurado is maar één van de tientallen toffe horecaondernemers die Quiet omarmen. Ook Locals, Soups & Shakes, Anvers, De Burgerij, Broodje Jantje en Bikken en Bakken doen mee. Klik hier voor een totaaloverzicht.