Quiet Community-members kunnen drie gratis yogalessen bij Paksini Yoga volgen. Paksini Yoga is in januari 2015 gestart door Merel van den Bogaard. De lessen zijn op maandagochtend, dinsdagavond en woensdagavond bij Pleïade (Nieuwlandstraat 36).De ruimte is aan de achterzijde van Pleïade.

Merel: Ik ben opgeleid in klassieke hatha yoga. Sinds ik lesgeef heb ik me ook verdiept in andere vormen van yoga. In mijn lessen werk ik  meestal met een thema. Dit kan een fysiek thema zijn, maar ook een begrip zoals  ‘dankbaarheid’ of  ‘moed’. Ik probeer een balans te vinden tussen uitdaging en ontspanning in mijn lessen. De groepen zijn klein (max. 8 personen) zodat ik veel persoonlijke aandacht kan geven.

Wil je meedoen? Stuur een mail naar info@quiet-archief.nl. Meer info vind je op http://paksini.nl