Wie naar de site van Serve the City Tilburg gaat krijgt meteen de zes kernwaarden in zijn of haar face: humility, compassion, respect, courage, love, hope. Nou, daar zijn wij bij Quiet Tilburg ook heel erg van, dus is het geen wonder dat we al jaren graag samenwerken met deze organisatie van maatschappelijk betrokken studenten.

Op woensdagmiddag 1 december pakte Serve the Kids, de commissie die zich richt op activiteiten voor minderbedeelde kinderen, weer eens uit. 30 Quiet-kids voelden zich zeer welkom in Wijkcentrum De Poorten, waar ze getrakteerd werden op een onvergetelijke sinterklaasmiddag. De hoogtepunten? Zelf pepernoten bakken en een spannend dobbelspel spelen om te kijken welk pakket je mocht uitpakken. Wees gerust:, daar had de Serve-Sint goed over nagedacht: alle kinderen waren dolblij met hun ‘gewonnen’ cadeau. Reken maar dat er ook na afloop heel wat duimen omhoog gingen.

En niet alleen van de kinderen. Voorzitter Julia Leenen van Serve the City: “Ons doel en de grootste beloning voor ons aan het eind van elke activiteit waar we ons met hart en ziel op storten, is om de kinderen gelukkig en blij te zien!”