Op donderdag 20 september waren (bijna) dertig Quiet-invités te gast bij Interpolis. Deze nieuwe sponsor had meteen uitgepakt met een bijzondere aanbieding. Allereerst kregen de gasten een uitgebreide rondleiding door het fraaie hoofdkantoor aan de Spoorlaan. Het door architect Bonnema ontworpen gebouw is al ruim twintig jaar een markante poortwachter van het Tilburgse centrum, en mag vanbinnen nog steeds gezien worden. De tour door het gebouw werd begeleid door vier enthousiaste gidsen, die onder meer uitlegden hoe Interpolis indertijd als een van de eerste werkgevers overschakelde op flexibele werkplekken; in het gebouw zijn ‘maar’ 1.500 werkplekken voor de 2.500 personeelsleden – nog steeds modern. 

Hoog(s)tepunt was een bezoek aan de Panoramazaal op de tweeëntwintigste verdieping, waar je verzekerd bent van een spectaculair uitzicht over Tilburg. Eerder hadden diverse Quieteers zich onder meer al vermaakt in de Carrousel, waar de verbondenheid met de kermis creatief is vormgegeven. 

Na de rondleiding was het tijd voor een smakelijk driegangendiner in de Brasserie op de eerste etage. Dat verliep dan ook in een opperbeste stemming. Of zoals een van de genodigden het verwoordde: “Het is alsof je in een andere wereld bent. En eigenlijk is dat ook zo. Heel fijn dat we dit hebben mogen meemaken, je bent er echt even uit.”