Iedere maand geeft Strada del Vino met alle liefde een etentje voor 4 personen aan één van onze members. We hebben hier al eerder lovende berichten over ontvangen maar onderstaande mail was wel heel erg leuk!

Geschreven door mevrouw S. een lieve member van de Quiet Drechtsteden.

“Oei Oei Oei Het Quiet-etentje bij Strada Del Vino, was een waar genot voor de smaakpapillen, en voor ons als gasten een culinair feestje hoor!Jeetje mina wat hebben wij genoten, voor mij mocht de avond oneindig lang duren, ik had het zo naar mijn zin en mijn gasten ook!

Erg bijzonder dat je uitgenodigd wordt om te komen eten en drinken, niet alleen, niet met 2 maar met 4 personen!

De entree was spannend, ik was daar nog nooit geweest, of eigenlijk toch wel, maar toen was het nog mijn apotheek, het pand had toen al iets rustgevend, mooi gebouw, en nu een mooi interieur, warm bijna zwoel zou ik zeggen, we werden vriendelijk verwelkomd en toen duidelijk was dat we van Quiet waren(de Quiet App was ze niet bekend) werd ons een 4 persoons tafel toegewezen.  

Er werd vriendelijk gevraagd of we wat wilden drinken en kregen daarna de menukaart, dat was wel een giechelmomentje want ja.. je mag gratis komen eten. Maar we mochten gewoon van de kaart kiezen, zo dat was moeilijk, ik voelde me als een kind in een snoepwinkel waar er tegen je verteld wordt “kies maar wat je lekker vindt”

Vooraf kregen we een schaal met Parmaham en een zalige pide en een bakje olijvenmix. Als hoofdgerecht kozen wij voor pasta en pizza. Ik kreeg de pizza niet op en vond het zo zonde dat ik heb gevraagd om de rest mee te nemen, ik dacht kan mij het schelen, hier wil ik nog een keer thuis van genieten, hahahaha zoiets lekkers laat ik niet in de vuilnisbak verdwijnen hoor!!!

We werden door het vriendelijke personeel regelmatig gevraagd wat we wilden drinken, en of alles ons beviel, nou allen beaamde dat letterlijk en figuurlijk volmondig met een JA HOOR.Nadien werd ons nog een kopje thee of koffie aangeboden.

Dankzij de sponsor Strada Del Vino en team hebben wij een onvergetelijk heerlijk avondje uit gehad!

Een Zeer bijzonder Geluksmoment voor mij! 

Strada del Vino, Sponsor van Quiet, ontzettend bedankt voor deze Culinaire Belevenis!”

Nou mevrouw S. bedankt voor deze mooie reactie. Ook Strada del Vino vond het erg leuk dit te lezen! Daar wordt je als sponsor natuurlijk ook enthousiast van.