We willen in deze moeilijke tijden hier af en toe een sponsor in het zonnetje zetten. Dit keer aandacht voor The Foundation for Kids (TFFK), opvolger van Stichting Jurk.

Een netwerk van 1800 thuisnaaisters naait nieuwe kleren voor kinderen waarvan de ouders (bijna) nooit nieuwe kleding kunnen kopen. Via hun coördinatoren komt dat onder andere bij Quiet Nijmegen terecht. De members die interesse hebben geven de confectiematen door van hun kinderen. TFFK zet vervolgens de aanvraag uit onder de naaisters en levert de setjes na verloop van tijd keurig en kleurig bij ons aan. Via ons memberteam en belteam geven we aan de members door dat ze de pakketjes kunnen ophalen. Momenteel hebben we weer 60 aanvragen ingediend bij TFFK en zoemen veel naaimachines weer voor ons.

Dat de kleding goed terecht komt blijkt uit de reactie van een dankbare member: “Ik wil jullie graag bedanken voor jullie steun aan veel gezinnen. Mijn twee kinderen waren heel blij met de mooi gemaakte kleren. Bedankt dat jullie naar mijn wens hebben geluisterd: mijn zoon was zo blij met zijn automonteurpak. Het is heel professioneel; mooie stof en met aandacht gemaakt. Veel respect voor de vrijwilligers en de sponsors, mensen met een groot hart. Bedankt hiervoor!”