Leuk nieuws voor al onze members! Huis voor de binnenstad, een organisatie voor de ondernemers van binnenstad Nijmegen, heeft aan Quiet Nijmegen een grote hoeveelheid cadeaubonnen gedoneerd. Elke member van Quiet Nijmegen krijgt een bon. We delen deze bonnen binnenkort aan onze members uit bij de voedselbank.

Voor de actie zijn een heleboel cadeaubonnen ingekocht bij allerlei binnenstadondernemers, zoals speelgoedwinkels, cafés, boekwinkels en cadeauwinkels, waardoor zij gelijk in de eerste weken van Corona wat omzet hadden.

De bonnen werden aan ons overhandigd door binnenstadmanager Maarten Mulder. “Op deze manier bieden we steun aan de ondernemers, maar ook aan mensen die een hart onder de riem verdienen. Een win-win-situatie dus.”

Het Huis voor de Binnenstad spant zich in om ondernemers de ideale omstandigheden te bieden om hun onderneming te laten bloeien. Zij doen dit door de ondernemers centraal te zetten en te luisteren naar hun behoeften. Samen creëren zij een optimale beleving in de binnenstad en brengen dit onder de aandacht, zodat Nijmegen bezocht en ontdekt wordt. Vooral in deze tijd erg belangrijk!

We delen de bonnen vrijdag 24 juli uit bij Voedselbank de Meyhorst en op vrijdag 31 juli bij Voedselbank Oud-West.

Om op de hoogte te blijven van alle activiteiten in de binnenstad en het lezen van interessante Nijmeegse verhalen, kun je IntoNijmegen volgen op facebook en Instagram, of bezoek de website.