Een goede buur is beter dan een verre vriend. Die waarheid als een koe brengt DELA Uitvaartverzorging sinds enige tijd in de praktijk bij Quiet Community Tilburg, een paar steenworpen verderop. Onlangs werden alle bezoekers van onze inloopochtend al blij gemaakt met een schot in de roos, maar dat werd overtroffen door de verzachting die member Ivonne eind september mocht ervaren.
Ernstig ziek als zij is hielp DELA haar om een lang gekoesterde wens in vervulling te doen gaan. Samen met haar zoon Remco en diens vriendin Rosalie mocht Ivonne zich melden bij SKY ballonvaarten. Het werd een onvergetelijke avond.
Ivonne: “Het was een supermooie ervaring. We waren er om half vijf en tot we weggingen om half tien kregen we absoluut een special treatment! Zo reden we met de jeep van SKY zelf mee, we mochten daar komen waar anderen niet mochten komen, we hebben zelfs een heel bijzondere foto van ons in de ballon. We werden compleet in de watten gelegd. Alles, echt álles, was ronduit geweldig. De ballonvaart zelf was adembenemend en duurde bijna anderhalf uur in plaats van de gebruikelijke drie kwartier. We zijn van Breda met een bocht richting Tilburg uiteindelijk naar Raamsdonksveer gevaren met een gemiddelde snelheid van 20 kilometer per uur, op 1.000 meter hoogte, bijna twee keer zo hoog als gebruikelijk. Het weer was super, de zon scheen, de wind was precies goed en zelfs de landing was perfect! We hebben prachtige foto’s als aandenken, maar zijn vooral een fantastische herinnering rijker. We zullen hier nog lang over napraten. We hebben ongelooflijk genoten en ik ben er nog helemaal stil van! Ik zou graag iedereen die hieraan heeft bijgedragen – SKY, Quiet en natuurlijk vooral ook de mensen van DELA – heel erg willen bedanken!”