Naar de kapper is voor de meeste mensen een normaal gegeven. Even bijknippen voor een sollicitatiegesprek, of een nieuw kapsel uitproberen. Helaas is deze luxe niet voor iedereen weggelegd. Hier maakt Quiet sponsor Puur Geknipt het verschil. Puur Geknipt biedt maandelijks een wasbeurt in combinatie met een ontspannende hoofdmassage en daarnaast ook een gratis knipbeurt aan. “Ik denk dat het goed is voor mensen om zich even goed te voelen, voor hun eigenwaarde” zegt eigenaresse Penny. “Even een fijn momentje. Een goed geven”.
En dit is precies wat Quiet-members ervaren tijdens het bezoek aan de duurzame kapperszaak. De kapsters nemen de tijd, en bieden naast goede koffie ook een goed gesprek; zo spreekt de ervaring van members. Eén van de members die na een behandeling van anderhalf uur zich als “herboren” voelde vertelt: “Al met al was het een super ervaring en ik voelde me weer als vanouds, toen ik nog geld had voor zulke luxe dingen”.

“Gewoon elkaar helpen. We moeten elkaar allemaal een beetje helpen”.

Wanneer we aan Penny vragen waarom Puur Geknipt meedoet als sponsor, antwoordt ze kort maar krachtig: “Gewoon elkaar helpen. We moeten elkaar allemaal een beetje helpen”.