Veel gespannen gezichten op vrijdag 14 september tijdens de personeelsdag van één van onze betrokken sponsoren, LPR. En dat is niet zo gek als je weet wat er stond te gebeuren tijdens deze zogeheten ‘RED DAY’. Maar liefst zeventien jongeren tussen de dertien en de zestien jaar mochten met een LPR-medewerker én een mooi budget gaan shoppen, op zoek naar die toffe broek, goed shirt of gave schoenen.

De medewerkers van LPR waren wel klaar met het traditionele personeelsuitje. Zij wilden ook anderen betrekken bij deze feestelijke dag en gelukkig vonden zij hierin een partner in Quiet Den Bosch. Deze samenwerking heeft geleid tot een onvergetelijke dag voor de Quiet-kids, maar zeker ook voor de LPR-medewerkers, die naar eigen zeggen terugkijken op een fantastische dag: “Vermoeiend, indrukwekkend, hartverwarmend en soms aangrijpend, maar het gaf heel veel voldoening.”

De dag werd afgesloten met een gezamenlijk etentje bij Happy Italy, waar de gespannen gezichten plaats hadden gemaakt voor stralende gezichten. Een reactie van een moeder: “Onze kinderen zijn vandaag mee geweest met LPR. Gigantisch! Kwamen allebei thuis met een glimlach van oor tot oor, hartstikke bedankt.”

 

Quiet-kid Milan: “Het was zo leuk dat het voelde als vijf minuten, maar dat er al een uur voorbij was!”

 

Ter financiering van deze dag, heeft LPR haar klanten, fabrikanten en transporteurs gevraagd deze dag te sponsoren. En met succes. Daarnaast heeft een agentuur voor kinderkleding ervoor gezorgd dat er voor ieder kind een outfit komt. RED DAY voor Quiet-kids werd mede mogelijk gemaakt door: