Iedere vrijdagochtend organiseert Quiet Den Bosch een inloop met koffie, thee en iets lekkers. Sinds de lancering eind 2017 weten steeds meer members de weg naar de Quiet inloop in de Triniteitstraat Bij Katrien te vinden. Voor steeds meer mensen blijkt de drempel om binnen te stappen en aan te schuiven, niet zo hoog meer! En dat is goed, want de inloop is toch een beetje het kloppend hart van Quiet Den Bosch aan het worden. Een paar voorbeelden:

Speerpunt
De wekelijkse inloop is een van de speerpunten van Quiet Community. Ontmoeten, elkaar spreken, helpen en versterken. Dat hoopt Quiet te bereiken met deze ochtenden. Bovendien is de inloop ook hét moment voor het ophalen van vouchers, het inschrijven van nieuwe members en zo nu en dan het verdelen van mooi aanbod.

 

 

Ik kan ergens naar toe, zonder me zorgen te maken over de kosten.

Fietstas
Afgelopen weken zijn veel members blij gemaakt met fietstassen in alle kleuren en maten. Fietshandel Van Grinsven uit Vught stelde meer dan 80 exemplaren beschikbaar die tijdens de inloop verdeeld mochten worden. Groot of klein, gekleurd, metallic of in stemmig zwart, er zat voor iedereen wel iets fraais bij. Een zeer welkome aanbieding voor members die vooral afhankelijk zijn van hun fiets!

Extra genieten
Jazz in Duketown is een van de grootste gratis Jazzfestivals in Nederland en vindt ieder jaar plaats in het Pinksterweekend. Voor Quiet members wordt het extra genieten van de muziek; zij krijgen van de organisatie in samenwerking met Maison van den Boer, vouchers voor een hapje en drankje. Speciale aandacht is er voor de kinderen met allerlei activiteiten op het Kinderplein.

 

 

En nu doe ik iets voor jullie.

Empowerment
“En nu doe ik iets voor jullie”, zei Fieke stellig. Fieke is een member met twee jonge kinderen en vaste bezoeker van de inloop. “Tijdens de inloop in de meivakantie ga ik de kinderen schminken”. Iets terugdoen is zeker geen voorwaarde om Quiet member te worden en te blijven, maar dit aanbod was natuurlijk een welkome activiteit tijdens de inloop! Een leeuw, een prinses, Sam de Brandweerman, Spiderman, Emoticons…. Het werd een kleurrijke inloop bij Quiet Den Bosch. Een ochtend waar behalve de kinderen en Fieke, ook het hele Quiet team straalde van trots!

En zo ‘groeit’ het aantal bezoekers van de inloop wekelijks. Er heerst altijd een gezellige sfeer en goede energie. Een ding staat vast; de inloop bij Quiet Den Bosch is een goede start van het weekend!