Deze bijzondere uitstalling van maar liefst 100 paaspakketten kon je op vrijdag 30 maart aantreffen op het St. Annaplein. De feestelijk verpakte cadeautjes van de Winkeliersvereniging Korvelseweg lagen te wachten op evenzovele Quiet-kids. De inhoud zou hun paasweekend danig opfleuren. Niet alleen kwamen de jonge snoepers aan hun trekken met paaseitjes en paaskoekjes, vooral ook werden hun creatieve talenten geprikkeld. De pakketten bevatten namelijk een gekookt ei én een schildersetje. Dat is vast geen toeval; ooit woonde niemand minder dan Vincent van Gogh aan het plein.

De kinderen die willen gaan voor nóg een extraatje kunnen met een mooi beschilderd ei meedingen naar drie prijzen. Ook die worden ter beschikking gesteld door de Winkeliersvereniging Korvelseweg, die met dit initiatief in de roos schoot: veel blije gezichtjes en gezichten, zoals je hieronder op de foto’s van Marit Kamp kunt zien.

Quiet Tilburg zegt gulle gevers nooit een tegenprestatie toe, maar in de praktijk mogen we ze graag verrassen: Jaap de Groot (Diggers Recordstore) en Maarten Teijen (La Scala) van de Winkeliersvereniging Korvelseweg kregen uit handen van Quiet’s Yvette ten Brink een bloemetje voor dit fijne initiatief!