Geluksmomentjes zijn er om te delen. Iedereen verdient een moment van geluk. Dit Geluksmomentje van een Quiet-member willen we graag samen delen.

Veel Quiet Community-members hebben al kunnen genieten van een mooie aanbieding. Een lekker dagje Safaripark, een fotoshoot, een heerlijk avondje uit of een fijn product wat goed van pas komt. Gelukkig dat zoveel sponsors dit alles willen aanbieden en gelukkig dat de Quiet Community hiervan kan genieten. Heb jij ook een mooi Geluksmoment van een Quiet-aanbieding? Dan delen wij die graag met andere members, sponsors en Quiet-belangstellenden. Een kort mailtje met je reactie, fotootje of een leuk filmpje zijn van harte welkom. Deel je geluk, beleving, ervaring, gevoel of wat je ook maar kwijt wil met anderen. Dit kun je gewoon doen door een mailtje naar info@quiet-archief.nl te sturen.

Als je ons jouw Geluksmoment stuurt, kunnen we die delen op onze Facebook, website en in de nieuwsbrief. We kunnen het ook anoniem plaatsen als je dit aangeeft. Super toch om ook jouw Geluksmoment te delen!