Het is al even geleden, maar het geluksmoment dat member Anne-Marie mocht beleven bij Villa Pastorie aan de Hoevenseweg willen we je zeker niet onthouden. Al was het alleen maar omdat zij in haar eerste zin heel goed verwoordt hoe het kan knagen als je financieel niet kunt méédoen.

“Wat was ik blij dat ik mijn dochter Rebecca en schoonzoon Rembrandt nu eens kon uitnodigen, in plaats van dat zij mij altijd meesjouwen… dat voelt heerlijk. We mochten met z’n drieën Hanzepot gaan eten bij Villa Pastorie. Nou, het was in één woord geweldig. Ze hebben een heerlijk tuinterras met open keuken waar we plaatsnamen onder een parasol. Supergaaf, maar net voor het eten geserveerd zou worden brak de hemel open en iedereen rénde naar binnen. Het supersnelle personeel heeft ons toen allemaal binnen ondergebracht, waar wij hebben mogen genieten van een heel malse runderentrecote, waar we maar liefst drie drankjes bij kregen geserveerd. Mijn schoonzoon kreeg een speciaal drankje van gedestilleerde erwten.

Ik wil bij dezen Quiet, maar zeker ook de eigenaar van Villa Pastorie, die steeds kwam vragen of alles naar wens was, uit de grond van mijn hart bedanken voor dit gezellige avondje-uit met een geweldige hoofdmaaltijd.”