Een dag voor niks te werken. Eén dag per jaar jezelf inzetten voor een ander zonder dat er een salaris tegenover staat? Zou jij ervoor open staan? Velen zullen deze vraag bevestigend beantwoorden. Bijna iedereen wil wel iets doen voor een ander. En wat is nou één dag?

Maar hoe?
Een voorbeeld. Een van onze sponsoren, Clarina van Oort van Salon Claar, voorziet maandelijks members van een nieuwe coupe. Deze keer gooide ze het over een andere boeg en stelde haar salon een hele dag exclusief open voor Quiet.

Groot animo
Meer dan 75 members reageerden op de oproep in de interne nieuwsbrief en wilden kans maken op een verwenmoment bij Salon Claar. Dit grote aantal reacties was voor Clarina de reden om een extra kapper in te zetten en zo meer mensen blij te maken. En hoe!

Die ochtend werden de eerste members bij binnenkomst door Suzan, Laura en Clarina op hun gemak gesteld met een warm welkom, een goede sfeer, aandacht, koffie en citroencake. Er werden haren gewassen, hoofdmassages gegeven, wensen besproken en verhalen verteld. Alle bezoekers werden tot slot ook nog verrast met een goedgevulde goodiebag. Een dag met een gouden randje: zowel voor members, waarvan sommigen in geen jaren een kapsalon van binnen hadden gezien, als voor de kapsters. “Een dag vol bijzondere verhalen waarin we veel hebben gelachen, maar ook af en toe een traan hebben gelaten”, aldus Clarina.