Quiet Tilburg hield eind december een kerstreces, maar onze members mochten in de laatste weken van het jaar flink aan de bak. Maar liefst 130 van hen waren namelijk van harte welkom bij een van de drie kerstmaaltijden waarop Quiet-sponsors hen trakteerden. Zo konden dertig members op zaterdag 22 december St. Sjaak net als vorig jaar van een heerlijke kerstbrunch genieten. Het restaurant verzorgde tijdens de Tilburgse kermis óók al een brunch voor Quiet-members. Twee dagen later, op Kerstavond, zette De Spaarbank ook weer de deuren open voor 50 members, die een feestelijk kerstdiner kregen voorgeschoteld. Al net zo enthousiast en onbaatzuchtig zijn de mensen van Stichting ECCB en Stichting Orchidee, die samen op Tweede Kerstdag voor 50 members een kerstbuffet organiseerden.

Op alledrie de locaties viel het eten bijzonder in de smaak, maar dat was niet eens het belangrijkste, zoals je zult meekrijgen uit de reacties:

  • “Wij vonden het erg spannend omdat we al héél lang niet uit eten waren geweest, maar door de fijne ontvangst voelde je je al snel op je gemak.”
  • “Wat mij echt opviel was het enthousiasme van de mensen om dit voor ons te doen. En dat was niet gespeeld, hoor. Daardoor voel je je extra welkom.” 
  • “Onwillekeurig heb je toch iets van schaamte als je zoiets cadeau krijgt. Maar hier heb ik dat geen moment gevoeld, en dat komt door wat ze hier uitstralen. Zo van: het is toch normaal om mensen een beetje te helpen?” 
  • “Als klap op de vuurpijl kregen alle kinderen nog een cadeautje, dat was geregeld door een enthousiast personeelslid. Ge-wél-dig!”
  • “Dat dit mogelijk is, dat doet mij zó goed. Ik wil geen huilverhaal ophangen, maar voor mij is dit een groot lichtpunt in een donkere periode. Het geeft me energie.”

Namens alle Quiet-gasten: lieve sponsors, héél hartelijk bedankt!