Patricia en haar vriend maakten gebruik van de bijzondere aanbieding van onze sponsor Hostel Roots in de Stationsstraat.

“Die zondagmiddag kregen we nog bezoek van mijn zwager en zijn vrouw. We hadden in de stad afgesproken en zijn naar de viering van 75 jaar Vrijheid in Tilburg gaan kijken. Dit was veel indrukwekkender dan we hadden gedacht. Dus al een mooi begin van onze dag als toerist in eigen stad. 

Daarna naar Roots gelopen om in te checken. Wat een mooi pand! De ontvangst was heel hartelijk. We kregen kamer 06, een eenvoudige, ruime kamer met uitzicht op de Stationsstraat en in de verte de kerk op de Heuvel.

Die avond hoefden we niet ver te lopen naar Little Devil, waar het gezellig werd. Dus wát fijn, dat Roots een paar deuren verderop zat! De volgende ochtend eerst genoten van de fijne douche. Beneden een heerlijke koffie besteld en deze op de achterplaats in het zonnetje gedronken. Het ontbijt stond al voor ons klaar. Er was hartig en zoet beleg, bruin brood, pistoletjes, yoghurt, muesli, eieren, sinaasappelsap, melk, koffie, thee… we konden pakken wat we wilden. Ook kwam de eigenaresse nog een gezellig praatje maken.

Aan het begin van de middag zijn we in het zonnetje naar huis gefietst. Het voelde echt als een mini-vakantie in eigen stad. Heel erg bedankt!”

Wil jij ook op deze manier een fijne ervaring met een gesponsorde aanbieding delen? Stuur dan je tekst + foto(‘s) naar tilburg@quiet.nl.