Afgelopen woensdag was het Wereldarmoededag. Elk jaar is dit een bijzondere dag voor Quiet. Deze keer was het nog bijzonderder, dankzij een mooie actie van Stichting HORNBACHhelpt. Zij kozen Quiet uit als project, en dat betekent dat we woensdag 17 oktober aan de Hoflaan 23 bezoek kregen van een vijftal Hornbach-professionals, die op vrijwillige basis hun tijd, energie en kennis ter beschikking stelden om Quiet aan een mooie ontmoetingstuin te helpen. En zij kwamen niet alleen. Met de Hornbach-vrachtwagen werden tal van cadeaus aangevoerd: een speelhuisje voor de kinderen, twee picknicktafels,  fietsenrekken, nieuwe buitenverlichting, een vuurkorf, nieuwe planten en bomen, prachtige rieten matten voor om het hek.

  

Uiteraard was er ook weer een flinke delegatie van onze members aanwezig, en zo werden in gezamenlijkheid alle werkzaamheden voorbereid: houthakken, struiken verwijderd, tegels schoonspuiten. Daarna kregen alle nieuwe elementen een plaats. En als klap op de vuurpijl werd alle gereedschap dat die dag door HORNBACHhelpt gebruikt werd voor ons achtergelaten. De energie, het enthousiasme, de samenhorigheid, het harde werken en natuurlijk ook de gezelligheid maakten het tot een fantastische dag, met prachtig resultaat.

    

 


Quiet gaat in november 2018 een nieuwe locatie betrekken. Vind je het leuk om te lezen wat er allemaal moet gebeuren en hoe we dit organiseren? Lees dan onze verhuisupdate via deze link.