Afgelopen week zijn er zo’n 1400 kerstbomen uitgedeeld over meerdere Quiet Community’s. Quiet Drechtsteden werd via een lokale Dordtse ondernemer benaderd, of we interesse hadden in een paar gratis kerstbomen maar we moesten het wel zo snel mogelijk regelen. Uiteraard gunnen we iedereen een mooie kerst en daar hoort nou eenmaal een kerstboom bij. Dus gingen dit wel ‘even’ doen..

Dankzij onze vrijwilligers zijn al deze kerstbomen ingeladen, dankzij AA Rental konden onze vrijwilligers de bomen in Dordrecht bij de members thuis afgeven. Al met al zijn we ‘even’ vier dagen bezig geweest met het sjouwen en verspreiden van kerstbomen.

Van onze members hebben we foto’s ontvangen van hun prachtige kerstbomen, wat de spierpijn die we hadden na al het sjouwen helemaal goed heeft gemaakt!

We willen vooral Zonconcept bedanken voor het regelen van deze kerstbomen, maar ook voor het sjouwen en het plezier dat we met elkaar hebben gehad.

En natuurlijk onze vrijwilligers, die flink de handen uit de mouwen hebben gestoken én met een bus van AA Rental de bomen in Dordrecht bij de members thuis hebben afgeleverd.

Ook het Wellant College in Dordrecht, bedankt! Jullie leerlingen hebben ons ook geweldig geholpen! Net als de particulieren die ook de benodigde kerstversiering hebben gebracht, bedankt!

Al met al was het een groter karwei dan vooraf gepland, maar dankzij jullie hulp hebben veel mensen een prachtige boom waarvan ze volop kunnen genieten!