Zoals jullie weten is De Rooi Pannen sinds enkele maanden een gewaardeerd Quiet-sponsor. Op de eerdere aanbieding voor kinderfeestjes is zeer enthousiast gereageerd door onze members. Die samenwerking krijgt op Wereldarmoededag een spetterend vervolg!

Quiet-kids van 3-9 jaar mogen op dinsdag 17 oktober (in de herfstvakantie!) gratis ruim twee uur lang op avontuur met Pannie. Na de mini-disco worden de kinderen ontvangen bij de Pipowagen van Pannie. Daar proberen ze de code te kraken van de Narnia-kast. Dan gaan ze op expeditie in de jungle en allerlei dingen uitvinden in het Freek Vonk-lokaal. Tot slot maken ze een vlucht in het Pannie-vliegtuig. Voor de ouders is er intussen koffie en thee, terwijl de kinderen fruit én iets te drinken krijgen.

Een vriend(innet)je meenemen is mogelijk, je mag maximaal 6 plaatsen aanvragen. De Rooi Pannen stelt een groot aantal tickets ter beschikking, maar het kan natuurlijk gebeuren dat er meer kinderen dan plaatsen zijn. In dat geval gaan we uiteraard eerlijk loten.

Wil jij dat jouw kind(eren) in aanmerking komen om dit speciale avontuur mee te beleven? In je mailbox vind je de Quiet-nieuwsbrief met de linkjes om je in te schrijven. Je kunt kiezen voor het avontuur van 10.00-12.30 uur of voor het avontuur van 13.00-15.30 uur. Vergeet niet om de inschrijfmail volledig in te vullen en vervolgens te verzenden. Je kunt je kind(eren) aanmelden tot en met 29 september. Bedenk wel: op de dag zelf moet er minstens één ouder aanwezig zijn bij het avontuur.