Stichting Maatschappelijke Projecten Maastricht (SMPM) ontwikkelt en voert programma’s uit rondom gezondheid voor kinderen, hun ouders en alle andere betrokkenen. Zij willen iedereen motiveren om een gezonde leefwijze in te voeren. Dat is niet makkelijk en daarom zoeken zij een speelse manier. De Gamin (zie afbeelding) en het programma  literwaterperdag.nl  is daar een voorbeeld van. Bovendien werkt SMPM graag samen met andere partijen. Basisscholen, sportclubs, overheden en andere stichtingen… iedereen kan meedoen en op SMPM rekenen. Maar ook ambassadeurs en partners werken mee. “Want alleen als we dit samen, duurzaam en structureel aanpakken, behalen we succes “ zegt Nico Kleijnen van DrinkWater.

Welkomstpresentje

Logisch dat zij met de Quiet Community Maastricht samenwerken. Nico merkt op: “De mensen, die member zijn of worden van de Quiet Community, kunnen vaak advies en een steuntje in de rug gebruiken rondom gezond eten en drinken. Daarom vinden we het fijn, dat we de Quiet Community Maastricht 200 drinkbidons mogen aanbieden als welkomstpresentje voor nieuwe members”

Waterbar

Tijdens de officiële aftrap van Quiet Community in Maastricht op 17 oktober 2017 zal ook de waterbar (zie foto boven)  van SMPM aanwezig zijn. Daar kun je zelf zien, hoe makkelijk je een drankje met water en fruit maakt, en ook proeven hoe lekker dat smaakt. De waterbar kun je ook zelf boeken voor je eigen evenement, in je buurt of op je school. Neem gewoon contact op met nico@t36.nl voor verdere afspraken. De Quiet Community Maastricht ondersteunt hun slogan “drink elke dag 1 liter water” van harte.