Wij willen Harry’s en de Quiet bedanken voor de mogelijkheid om eens uit eten te kunnen gaan. Ik had nooit durven dromen om zoiets te doen. Ik denk dat ik niet geaccepteerd word vanwege mijn situatie. Maar ik denk misschien te veel. Gelukkig was het voor twee personen, dus vroeg ik een vriend om mee te komen.
We werden bij Harry’s van harte verwelkomd, alsof we oude vrienden waren die daar altijd komen. Het was een warm gevoel om gewoon geaccepteerd te worden. De gastvrouw nam onze jassen en gaf ons een tafel, een andere gastvrouw bracht het menu. Ze was erg vriendelijk en vroeg of we iets wilden drinken, ook gaf ze uitleg wat sommige gerechten waren op de kaart, want ik wist niet wat het betekende. Er stond brood met paté en boter op tafel. Het was erg vers en smaakte goed. Toen hadden we een mooi gepresenteerde starter. De sfeer was gezellig en het eten smaakte goed. Regelmatig werd gevraagd of het allemaal naar onze zin was. We konden alleen maar ja zeggen, het was echt goed.
Wij raakten aan de praat met mensen aan de tafel naast ons want we hoorden elkaar en kwamen erachter dat we het over hetzelfde onderwerp hadden. Dit is iets wat ik nooit zal doen want ten eerste, zou ik niet naar dit soort restaurant gaan. En ten tweede, zou ik ook niet zomaar met andere mensen praten als ik denk dat ze van een betere achtergrond zijn want wat heb ik te zeggen en waarom zouden zij met mij praten. Maar dat maakte helemaal niets uit. We kregen ondertussen het hoofdgerecht. We werden erg goed verzorgd door de gastvrouw.

Als nagerecht kozen wij kaas die ook weer mooi gepresenteerd werd. De tijd ging snel voorbij, we kwamen om 18.00 uur en tegen de tijd dat we aan de koffie zaten was het al 21.00 uur. Het was heel gezellig. Het is een mooi restaurant. Het was leuk om de keuken te zien en te zien hoe onze gerechten gemaakt werden, het rook ook goed. Ik had een goede tijd en zou zeker teruggaan als ik kon. Ik werd door de mensen van Harry’s gerustgesteld en voelde me op mijn gemak. Ik ging naar huis met niet alleen een volle buik maar met een nieuwe ervaring.

Harry’s Restaurant is echt goed.