Foto: Jorn Baars ©

Eurosonic Noorderslag (ESNS) wil natuurlijk niet echt een “quiet” Groningen. Integendeel, ze gaan ervoor zorgen dat het straks in januari weer 4 dagen flink gaat knallen in de stad!
ESNS had een andere en wel heel speciale reden om Quiet Groningen uit te nodigen voor hun kerstborrel… Een geweldige verrassing voor onze jonge members!

ESNS is een stichting die zich inzet voor de circulatie van Europese muziek over het gehele Europese continent en daarbuiten. Het richt zich specifiek op het behalen van resultaten voor artiesten en zet zich volledig in om de internationale carrières van haar artiesten te ondersteunen en talent optimaal te laten ontwikkelen.

Eurosonic Noorderslag is het grootste showcase festival van Europa dat elk jaar in januari vier dagen lang in de stad Groningen een podium biedt aan Europese artiesten. ESNS is dé plek om de artiesten van de toekomst te ontdekken.

Bij de kerstborrel kregen we een hele mooie boodschap van ESNS directeur Dago Houben. Hij vertelde dat 80 ESNS teamleden hun kerstpakket hadden ingeleverd voor het goede doel! Door deze geweldig actie kan Quiet Groningen nu maar liefst 110 (jonge) members blij maken met gratis ESNS toegangskaarten en Podium-cadeau-kaarten. Daar zitten ook 25 exclusieve Noorderslag tickets bij, inclusief royaal consumptie-tegoed, die we verloten onder de jongeren in onze membergezinnen. Jongeren die anders nooit in staat zouden zijn om van Noorderslag te kunnen genieten. Wat een fantastisch kerstcadeau!

Noorderslag is de laatste festivalavond van ESNS. Verschillende prijzen worden uitgereikt, zoals de Popprijs. Dit jaar geven onder andere Famke Louise, Jacin Trill, Frenna & 777 band en Sam Feldt Live een optreden tijdens Noorderslag. Ook zijn Jiri11, $hirak, Latifah, Young Ellens, Jay-Way en S10 aanwezig.

ESNS deed ons nog een fantastisch aanbod: wij mogen onze sponsoren en andere warme contacten uitnodigen voor Eurosonic AIR!
Eurosonic Air is een podium op de Grote Markt waar verschillende acts te zien zijn. Wij zijn uitgenodigd op het VIP-deck op zaterdag 19 januari, waar onder andere Douwe Bob een optreden zal verzorgen.

Hier gaan we zeker nog op terugkomen op onze site in januari!