Je kon het laatst al in de nieuwsbrief lezen: een anonieme sponsor zorgt ervoor dat 40 vrouwelijke members van 55 jaar en ouder zich drie uur lang kunnen laten verwennen bij de Social Salon. Esther Croes van het sponsorteam was blij verrast door de donatie. “De sponsor in kwestie heeft in zijn werk meegemaakt hoe armoede deze groep extra treft en beperkt in de mogelijkheden. Hij had een sterke motivatie om hun een steuntje in de rug te geven. Geweldig toch?”

En geweldig wérd het, voor de eerste groep ingelote members. Op maandag 10 februari waren zij te gast in het Duvelhok aan de Sint Josephstraat, waar zij door een team van kapsters, schoonheidsspecialistes en pedicures vakkundig en liefdevol ‘onder handen’ werden genomen. Uiteraard werd alles, inclusief de gezamenlijke lunch, in goede banen geleid door gastvrouw Karin Bruers, zelf Quiet-sponsor van het eerste uur.

De reacties van de gelukkigen lieten niets aan duidelijkheid te wensen over: razend enthousiast. Een van hen: “Eerst voelde ik me een beetje bezwaard, maar als ik heel eerlijk ben: hier was ik écht aan toe. Even alle zorgen van je af kunnen laten glijden… héérlijk! Ik kan er weer even tegenaan. Iedereen hartstikke bedankt dat dit mogelijk is!”

Op maandag 9 maart gaan nog twee groepen genieten van dit bijzondere arrangement.