Beleving werkt’ is het motto van Events Company. De medewerkers van dit bedrijf organiseren zakelijke events in Zuid-Limburg en Vlaanderen, waarbij bedrijven nu eens op een andere manier met hun personeel of relaties omgaan. Bedrijfsuitje, teambuilding, feest: het gaat om de beleving samen.  Vaak is het voor de deelnemers de leukste dag van het jaar. Scootertocht door het heuvelland, spelprogramma in de stad, gezellig met elkaar eten, oldtimerrally, kookworkshop of een hilarische quiz. Op een andere manier met elkaar omgaan is goed voor de teamspirit, levert nieuwe vrienden op en je maakt kennis met verborgen kwaliteiten van de ander, die je misschien niet had verwacht.

Event Company wil niet stil zijn

Toen Event Company hoorde van het Quiet initiatief, dat gaat over (stille)) armoede, werd snel duidelijk dat men daar eerlijk gezegd binnen het dagelijkse organiseren van feestjes en uitjes niet bij stilstond. “Daarom alleen al juichen wij dit initiatief van harte toe. Verandering begint bij bewustwording ook bij ons, en we wilden daar onze bijdrage aan leveren”, zegt Paul ’t Lam. “We hebben dan ook onmiddellijk contact opgenomen met de mensen van Quiet Community Maastricht. Als wij iets kunnen doen als evenementenbureau……laat maar weten! Wij willen ook mee lawaai maken voor stille armoede”.

Paul ‘t Lam “wel Quiet maar niet stil zijn”

Het gevolg is dat Events Company al betrokken is bij de organisatie van de lancering van Quiet Maastricht op 17 oktober. Het bedrijf is ook in gesprek over het aanbieden van de diverse programma’s voor de mensen waar Quiet Community Maastricht lawaai voor maakt. “We hopen dat de beleving die wij bieden ook werkt voor mensen die te maken hebben met stille armoede. Eens even eruit, soms letterlijk de frisse lucht in of eens lekker bewegen. Samen iets doen en erbij horen. Als dat het opstapje is naar actief weer mee kunnen doen in de maatschappij is dat onze bijdrage aan een betere wereld. Voor ons een klein gebaar maar met liefde straks uitgevoerd voor de members”, besluit Paul ’t Lam met een brede glimlach. De Quiet Community Maastricht heeft er alweer een oprechte ambassadeur en sponsor bij!