Prima uitgangspunt in het leven: alle mensen zijn mooi, van zichzelf al. En tóch, tóch kan iedereen van tijd tot tijd veel plezier beleven aan een lekkere metamorfose. Effe resetten om éxtra te shinen, zeg maar.

Voor drie Quiet-members was de ReShare Store aan de Willem II-straat op 6 november dan ook dé place-to-be. Dankzij deze trouwe sponsor hadden we drie gedaantewisselingen mogen verloten. Soleana, Kyara en Angelique waren de gelukkigen. Zij mochten, onder het genot van een hapje en een drankje, een keuze maken uit het uitgebreide assortiment van de winkel. Bovendien stonden een visagiste en een kapper in de startblokken om de finishing touch aan te brengen. Het resultaat zie je hierboven: drie stralende vrouwen. Uiteraard diende de geselecteerde kleding niet alleen voor de foto, maar mocht die mee naar huis. Voor Kyara viel deze M-day perfect: op haar 17e verjaardag! 

Niet alleen een topdag voor onze members, ook bij de ReShare Store was er veel enthousiasme, zoals je op onderstaande foto kunt zien. Floormanager Sara Pols ziet een vervolg dan ook helemaal zitten: “Wij willen dit graag elk kwartaal gaan doen.”