In deze tijd staat het voetbal niet meer op zich. Voetbal en clubs zijn verweven met de maatschappij en bevatten naast een afspiegeling hiervan ook een voorbeeldfunctie voor veel mensen. Dit geldt ook voor FC Den Bosch, zij tonen hiernaast ook hun maatschappelijke betrokkenheid door zich in te zetten voor goede doelen. Zoals voor Quiet Den Bosch.

Tijdens het laatste thuisduel voor de winterstop, organiseert FC Den Bosch traditiegetrouw leuke voetbal- en horeca-activiteiten op het voorplein van het stadion, een vuurwerkshow voor de wedstrijd en nog veel meer. Alle Quiet-members zijn uitgenodigd om bij deze wedstrijd op vrijdag 15 december aanwezig te zijn. Een mooie afsluiting van de eerste helft van het seizoen!

De voetbalclub heeft de traditie om bij elke thuiswedstrijd een podium te bieden aan een maatschappelijke organisatie of goed doel die tijdens die voetbalavond aandacht mag vragen voor haar goede zaak. De Bossche club biedt Quiet een uitgebreid pakket aan, waaronder 100 tot 300 tribunekaarten, vier kaarten voor de businesslounge, een omroepbericht in het stadion en redactionele aandacht in verschillende offline en online media. Van Brabants Dagblad en programmaboekje tot digitale nieuwsbrief en van omroepberichten tot publicaties op de clubwebsite en via social media. Kortom; een onvergetelijke voetbaldag in Stadion De Vliert, is waar de FC Den Bosch richting deze groeperingen voor staat!

FC Den Bosch heeft een sterke betrokkenheid en verbintenis met de stad en de regio en levert om die reden met veel plezier haar bijdrage aan diverse sociaal-maatschappelijke activiteiten en goede doelen. Om de maatschappelijke activiteiten op duurzame wijze te kunnen verankeren in het hart van de samenleving is vanuit de schoot van de club een zelfstandige stichting opgericht. Met deze FC Den Bosch Foundation wil de club haar maatschappelijke betrokkenheid in de regio zichtbaar maken en vergroten en een structurele bijdrage leveren aan maatschappelijke uitdagingen. Dit doet zij door de organisatie van en door ondersteuning te geven aan activiteiten met een sociaal-maatschappelijke dimensie.