Het zal je niet ontgaan zijn: in de herfstvakantie was Festival Circolo in de stad. Deze moderne versie van het aloude circus sloeg in het Leijpark zijn tenten op. Van 12-21 oktober konden jong en oud zich daar vergapen aan tal van voorstellingen, waarin acrobatiek en theater op meeslepende wijze samenkomen. Ook Quiet-members konden meegenieten van dit spektakel. In totaal kregen we maar liefst 50 gratis kaarten om te verdelen. Die vonden gretig aftrek. De reacties na afloop waren zonder uitzondering enthousiast en lovend. Een willekeurige greep.

“We hebben er heel erg van genoten. Het was mooi opgezet en gezellig. Hopelijk volgend jaar weer!”
“Ik was heel blij dat ik naar de voorstelling kon, dank je wel. Met mijn broer heb ik quality time gehad en van een prachtige voorstelling mogen genieten. Ook daarna lekker even buiten gezeten en de sfeer geproefd met een drankje. Zonder jullie kon ik er niet naartoe. Echt genoten.”
“Ooh, het is zo leuk geweest, er even gezellig uit. Heel hartelijk bedankt, het was supertop!” (over As heavy as it goes)

“Het was heel erg leuk. Mijn zoontje en ik hebben allebei erg genoten. Dank je wel!” (over Haute Heure)

“Wij vonden het een supervoorstelling hebben er echt van genoten en het was heel gezellig… bedankt!” (over Wo ist Toby?)

Kortom, Festival Circolo is niet alleen een aanwinst voor Tilburg, maar al helemaal voor Quiet!