Quiet Roosendaal heeft het gelukkig nooit druk, niets te doen eigenlijk….

Grapje natuurlijk. Onze Community is altijd bezig om te vertellen over armoede, om sponsoren te vinden die producten of diensten willen doneren en om onze members te verbinden en te versterken. Tel daarbij op een aankomende verhuizing en de organisatie van een benefiet-avond. Toch stond niets ons in de weg om een ochtend voor een aantal vrouwelijke members te organiseren. Gelukkig hebben wij een top team aan studenten van Avans die bijna de gehele organisatie uit handen hebben genomen.

Members en studenten sloegen de handen in één en er ontstond een heerlijke verwenochtend. Een aantal members lieten hun talenten (her)ontwikkelen door te knippen, te make-uppen en echt styling advies te geven.

Studenten maakten verbinding door te kletsen, thee te schenken, nagels te lakken of er gewoon te zijn.

Dankzij donaties van Roosendaalse bedrijven zoals New-Style, Ellen juwelier, Cloetta en de Douglas, Kruidvat en Ici Paris werden de dames nog mooier gemaakt.

Als kers op de taart een goed gevulde goody-bag en een compleet nieuwe outfit  en de ochtend was meer dan compleet.

Maar het allermooiste is toch wel als er members zijn die zeggen dat ze dankzij Quiet zich weer gezien voelen, even de armoede vergeten, nieuwe vriendschappen sluiten en zich zelf het gunnen om even te genieten…

En dat vinden wij ook:

ge mot oew eige kietele

 

Roosendaal, 15-02-2022