Jeannet is al een tijdje member bij Quiet Groningen. We schreven haar zo’n twee jaar geleden in bij de Voedselbank.
Ze komt regelmatig even bij ons langs en is blij met Quiet: ‘Dankzij Quiet kon ik een paar keer heerlijk uit eten. Ook ontving ik theatertickets en schoonheidsbehandelingen, dingen die ik zelf nooit kan betalen.’

De creatieve wedstrijd ‘Eem wat aans’ die we dit jaar tijdens de lockdown voor de meer dan 400 memberhuishoudens organiseerden werd door Jeannet gewonnen. Ze leverde een mooi geborduurd doosje in, met de Q van Quiet erop, met daarin originele, zelfgemaakte kaarten. Op deze manier gaf ze vorm aan belangrijke momenten in haar leven.

Afgelopen weekend kon ze eindelijk genieten van de hoofdprijs, een drie gangen diner bij Van der Valk. Een paar dagen daarna kwam ze enthousiast verslag uitbrengen: ‘Het was geweldig, heerlijk eten, vriendelijke mensen, goeie sfeer en we hebben veel gelachen. Maar wat ik echt het allermooiste vond is dat ik nu eindelijk eens iets terug kon doen voor mijn beide goede vrienden, de mensen die mij zo vaak hebben ondersteund.’

Ondertussen is Jeannet ook vrijwilliger bij Quiet Groningen en ‘dat geeft me een heel goed gevoel!’
Ze wil helpen collecteren vanuit haar scootmobiel tijdens en langs de route van de Menzis 4 mijl van Haren naar Groningen. Wat een topper!